over oh box

Jantina – oh box

het allerbelangrijkste is dat zóveel mooie herinneringen een bijzondere plek krijgen in de memoryboxen en frames

Het verhaal van oh box:

Het begon met een zoektocht naar een origineel kraamcadeau. Een cadeau wat niet iedereen heeft, maar waar de ontvanger wel écht iets aan heeft. Toen kwam het idee om een glazen box te personaliseren!

Want elke mama heeft wel mooie items van de geboorte, kraamtijd en babyfase die het waard zijn om bewaard te worden, maar waar doe je dat dan in? Een glazen box is daar perfect voor! Vooral omdat je door het glas ook echt de items nog ziet dus deze komen heel mooi tot z’n recht!

En dit idee sloeg aan, en nadat de eerste box gemaakt was volgden er nog heel veel andere boxen! Want hoe gaaf is het om het eerste pakje, mutsje, en andere herinneringen te bewaren in een glazen box.

Ohbox bestaat ondertussen uit veel meer dan alleen kraamcadeaus! Ook om herinneringen van jullie bruiloft of overleden dierbare te bewaren kun je je eigen persoonlijke box samenstellen! En ook de zwangerschapsaankondigingen zijn een grote favoriet bij jullie!

Het allerbelangrijkste daarvan is dat zóveel mooie herinneringen een bijzondere plek krijgen in de boxen en frames!

Het gezicht achter oh box:

Mijn naam is Jantina, getrouwd met Johan en naast het runnen van de webshop zorg ik voor onze zoontjes, Bram en Joah.

Toen ik zwanger was van Joah besloot ik te stoppen met mijn baan in de gehandicaptenzorg, omdat ik graag meer tijd bij ons gezin wilde zijn. En toen kwam ohbox op mijn pad, de webshop was te koop en dit voelde zo perfect voor mij!

Ik droomde altijd al van een eigen bedrijf waarbij ik creatief bezig kon zijn, en dit sloot naadloos aan bij wat ik in gedachten had. Dus ik besloot in het diepe te springen en het gewoon te gaan doen! En nog steeds ben ik heel blij dat ik deze stap gezet heb!

Met heel veel liefde maak ik de mooiste boxen en frames voor jullie. En daarnaast ben ik fulltime mama, de perfecte combi voor mij!

Mijn motto is dat herinneringen het waard zijn om bewaard te worden. En voor al die herinneringen maak ik heel graag een box of frame voor jou! Heb je andere wensen dan je op de website kunt vinden of kom je er niet helemaal uit? Stuur me gerust een berichtje dan kijken we samen verder!

Wil je graag meer van me volgen? Achter de schermen kijken of creaties met de boxen zien? Volg me dan op mijn Instagram!