over oh box

Sanne – oh box

Je wilt een uniek en persoonlijk kraamcadeau geven en niet het zoveelste pakje of knuffeltje. Ik kon niet vinden wat ik zocht en dus ben ik het zelf gaan maken. En zo is oh box begonnen & inmiddels veel meer dan alleen maar kraamcadeaus!

het allerbelangrijkste is dat zóveel mooie herinneringen een bijzondere plek krijgen in de memoryboxen en frames

Zonde om cadeaus te geven waar iemand niet echt blij mee is? Zelf wilde ik in ieder geval een cadeau geven waarvan ik zeker wist dat de ouders het mooi zouden vinden, het zouden gebruiken en dat het een bijzondere waarde zou krijgen. Nergens kon ik deze gepersonaliseerde glazen memoryboxen vinden en dus ben ik ze zelf gaan maken. De allereerste box voor Abbey was een grote hit bij de ouders en dus besloot ik om ze te gaan verkopen!

Tijdens mijn zwangerschap ben ik uren bezig geweest om het perfecte geboortepakje uit te zoeken. Dat eerste pakje is zo speciaal en ik vond het zonde om die in een grote doos bij zijn andere kleertjes weg te doen. Nu ben ik zelf ook zo blij met Noud zijn memorybox waar zijn geboortepakje, mutsje, ziekenhuisarmbandje, eerste flesje en speentje in zit. En deze heeft een mooie plek op zijn kamertje gekregen!

Ik ben dus Sanne (29), woon samen met Bart en we hebben een zoontje Noud van 1. Naast oh box ben ik jurist van de gemeente en sinds mijn zwangerschap verslaafd aan twix.

In 2019 ben ik begonnen en inmiddels maak ik veel meer dan alleen boxen voor baby’s. Ook voor bruiloften, overleden dierbaren en boxen met een standaard quote. En natuurlijk ook voor speciale gelegenheden, zoals Moederdag. Het zijn ook niet alleen maar boxen, maar ook zijn er frames toegevoegd!

Het is voor mij heel erg leuk als een klant met een specifiek idee komt en we dan samen een design maken. Elke bestelling is uniek en wordt echt speciaal voor jou gemaakt. En ik vind het vooral heel leuk dat jullie mijn producten ook zo’n leuk cadeau vinden om te geven!

Het allerbelangrijkste is dat zóveel mooie herinneringen een bijzondere plek krijgen in de memoryboxen en frames!

Sanne x